ако сте забравили Вашия код,
натистене тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!DVD И това е България 2

"И това е България! - 2" е мистично и забавно представяне на предхристиянските духовни средища по земите на днешна България. Филмът разказва за Татул и Перперикон, за Варненския златен некропол, за Долината на тракийските царе, за гробниците в Свещари и Старосел, за Античния театър в Пловдив. Автор и режисьор на документалната поредица "И това е България!" е Стилиян Иванов, а главен разказвач и гид в това необикновено пътешествие е популярната гадателка Ивелина Христова, познаване още и като ясновидка №1 на България, а наричана от други "световен феномен", тя улавя енергии и невидими сили, при това научно доказано!

Специално за филма, пред камерите, Ивелина е изследвана в единствената българска интердисциплинарна лаборатория за екстраординарни феномени. Лабораторията работи от 20 години към Шуменския университет с екип от специалисти - физици, химици, биолози, лингвисти, медици и др.", обяснява избора си режисьорът.

В новия филм той представя немногобройните научни гледни точки - колкото изследователи, толкова и теории - а преданията и фолклора, с които българинът си е обяснявал и днес обяснява "необикновените" следи от далечното ни минало.

Можете да поръчате DVD диска от формата по долу.

Искам този филм да е още по специален за Вас, затова заедно с DVD-то ще получите и подарък Амулет за зодия, наречен от мен, Ивелина Христова!

Поръчка на филм "И това е България 2" - 25 10лв. с ДДС.
Получавате и подарък Амулет зодия
Плащане с наложен платеж.


Вашите данни: