ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Стрелец - 22.11 – 21.12

Юпитер е покровител на зодиакалното съзвездие Стрелец. Още от древността, вибрациите на тази планета, били смятани за най-благотворните. Енергията на Юпитер е активна, но мека, плавна, без излишно насилие, нищо общо с Марс. Юпитер променя и подчинява материалния свят на човека, като го реформира и възвисява. Така се дават нови възможности и се разширява полето на дейност на родените под знака на Стрелеца. Юпитер обхваща по-големи пространства за усвояване и преобразуване, такъв е и неговият принцип - разширение. Но той не действа като агресивно и поверяващо, както Марс. Дейс­твията му са доброжелателни и ръководени от по-високи цели. Това са и сферите на неговото влияние са религия, всички видове висши знания, обучение, пътешествия.

Стрелците имат прекрасната възможност да насочат промените в живота си към успех. Така те сливат своите вибрации с благодатните вибрации на планетата покровител, Юпитер. Всички нови възможности като полагане на изпити, дела в съда, тръгване на пътешествия, ще бъдат най-успешни, ако ста­ват в четвъртък, деня на Юпитер.

СТРЕЛЕЦ от I декада 22.11-1.12

Първата декада на Стрелеца формира силен, благоразумен, но в известна степен рязък характер. Тези хора имат добри борбени качества - способни са да противостоят на врага в открит бой и успешно да се справят с непредвидени обстоятелства. В същото време са беззащитни пред задкулисните действия, интриги и клевети.

Стрелците от тази декада не признават бавното ухажване в любовта, действат направо, понякога са способни да се забравят под напора на силна страст.

Като правило това са труженици, които печелят парите си целенасочено, но материалния си успех не постигат лесно. Добри учители и наставници са, влиянието им върху младото поколение е положително.

В тази декада няма единство между съзнанието и подсъзнанието, затова представителите й проявяват двойственост в живота и в творчеството си, с ясно разделени периоди на успехи и неуспехи.

Скъпоценните камъни, които се препоръчват на Стрелците от I декада, са гранат, пурпурен аметист и тюркоаз, камъкът на Стрелеца и на Огъня.

Гранат

Пурпурен аметист

Тюркоаз

СТРЕЛЕЦ от II декада 02.12-11.12

Стрелците от II декада - това са хора енергични, търсещи натури, те имат открит и почтен характер. Това ги прави любопитни и склони към изследователска дейност, но са силно емоционални и професионалните им успехи са в пряка връзка с настроението им, което няма как да е добра без да намерят начин да бъдат по-балансирани.Те същи така са романтици и авантюристът. Авантюристи, които са смели, но невнимателен.

Стрелците от втора декада, може и да са романтици, но не постигат хармония в любовта, тъй като не са способни да приемат недостатъците на партньора си и непрекъснато ги изтъкват. Често представителите на декадата надценяват силата си и възможностите си за нови възможности и се увличат от грандиозни и неосъществими проекти.

На Стрелците от II декада се препоръчват червеникаво-сините и синьо- виолетовите камъни на Юпитер, поддържащи високите стремежи и отстраняващи недостатъците на психотипа: гранат, рубин, халцедон, тъмновиолетов аметист.

Гранат

Рубин

Халцедон

Тъмновиолетов аметист

СТРЕЛЕЦ от III декада 12.12-21.12

Стрелците от трета декада имат много противоречив характер. Те са властни, стигащи до деспотизъм, и едновременно има огромно великодушие. Избухливост съчетана с дипломатична пресметливост. Стрелците от III декада притежават голяма сила на волята, но в същото време са много мнителни. Остротата на ума се съчетава с житейска хитрост и стратегичен талант. Един много противоречив представител на зодиака, но и един от най-интересните. Представител на Стрелеца от III декада са с ярка индивиду­алност, често удивляващи обкръжението си със своите способности и изяви.

В работата си се отличават с висок професионализъм и се ползват със заслужен авторитет. Въпреки всичките си достойнства, те трудно се придвижват по служебната стълба, често способностите им се обръщат срещу тях самите. В любовта винаги тичат подир една мечта и така често пъти не са удовлетворени от връзката си и я оценяват чак след като я загубят.

Често илюзиите заглушават здравия разум при всички родени в третата декада.Затова и се препоръчват камъни с червено-зелени цветове - яспис, хелиотроп, а също лазурит, помагащи и вдъхновяващи притежателите си да намерят областта на самореализация и да приложат духовните си открития в материалния свят.

Яспис

Хелиотроп

Лазурит

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка