ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!РИБИ 20.02 – 20.03

РИБИ от I декада 20.02 - 29.02

Рибите от I декада са с голямо въображение. Израсналите в културна среда обичат музиката, литературата, поезията, оригиналните идеи. Много от тях предпочитат да живеят в един измислен свят и озовавайки се в действителността, стават зли и раздразнителни. Начинът им на общуване с другите хора е в златната среда между нежността и иронията, което им помага да избягват драмите в живота. Целенасочено търсят и умеят лесно да открият уязвимото място у другите, и го изтъкват с некрасиво постоянство.

Недостатъците на Рибите е тяхната слаба воля, която ги превръща в обект на експлоатация и ги кара да строят въображаем свят, за да се отдалечат от борбата за съществуване. Така те се оставят на течението да ги носи, тяхната пасивност ги довежда до някои антисоциални навици.

На Рибите от I декада се препоръчват аметист, камъкът защитаващ от пиянство, наркомания и изкушения, стимулиращ вдъхновение, развиващ широк поглед върху нещата. Светъл сапфир, който подпомага духовното обновление и развитие.

Аметист

Светъл сапфир

РИБИ от II декада 1.03-11.03

Риби от II декада са по-емоционални от представителите на I или III декада, непрекъснато променят настроението си, имат изострена чувствителност по отношение на обкръжението си, което в продължение на времето започва да омръзва или дразни тези, които са непрекъснато до тях. Този психотроп трудно се развеселява, защото винаги носят със себе си бремето на това, че много лесно се засяга от думите на другите. Често им е криво, без да знаят за какво и защо. Изключително притеснени се чувстват в недоброжелателно обкръжение. Поради стреса могат да развият нарушения на храносмилателната система - например язва на стомаха. За съжаление те вярват, че в живота си са много нещастни. Най-добре е за Рибите от тази декада да реализират себе си чрез алтруистична дейност в сферата на обслужването или здравеопазването. Не бива да поемат излишна вина за грешките на другите, да се самонаказват и да стават изкупителна жертва.

Най-подходящи камъни за тях са Лунният камък, укрепващ паметта и помагащ да се избегнат капаните по пътя на живота, усилваща способност за предвиждане е сапфир, предпазващ притежателя от завист и привличащ към него симпатиите на околните.

Лунен камък

Сапфир

РИБИ от III декада12.03-20.03

Представителите на Рибите от III декада имат силен и устойчив характер. Те са с най-ярката индивидуалност от трите психотипа на зодиакалния знак. В подробности, тези Риби като че ли не са Риби, те са Русалки. Лишени от характерната нерешителност на Рибите, постоянни са в идеалите си, трудно променят гледната си точка върху нещата. Дори са способни да проявят егоизъм и агресивност, най-често, обаче в своя вреда. Но съчетавайки в себе си тази почти марсова енергия с интуицията на зоди­акалния си знак, Рибите от III декада могат да постигнат много, а също да заставят другите да работят за тях. Трябва да се избавят от излишната мнителност, която често само увеличава по пътя на самовнушението.

На тези силни Риби може да се препоръчат камъка александрит, стимулиращ мозъчната дейност, умиротворяващ душата. Александритът е камък на огнения тригон и на силния Скорпион. Но е изключително подходящ и за силните Риби. Друг благоприятен камък е аквамаринът, охлаждащ горещината на споровете и страстите, намаляващ мнителността.

За Рибите, изпълнени със силата и стремежа да са на върха, поставили си за цел в живота да служат на обществото в социалната сфера или изкуството, за тези, които са готови да пожертват всекидневните си радости за големи цели, подхожда белият опал.

Лазурит

Млечнобял опал

Перли

Седеф

Александрин

Аквамарин

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка