ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!РИТУАЛИ

Родени със свободна воля, ние Божиите чеда, чрез мислите и действията си въздействаме над поведението и успехите си. Свързано с човешката съдба и същност е да преминаваме през ситуации на неуспех, конфликти и нежелани емоции.

Колкото и успешно да преминаваме през изпитанията на живота, често ни се налага да усетим завист, лоши мисли. Преминавайки през душата ни и съхранявайки я в мислите ни, с тази негативна енергия всъщност ние привличаме допълнително беди. За това често трябва да я прочистваме и от душите ни и от домовете ни. При разходката сред природата веднага се усеща навлизането на положителна енергия и ни помага да се почувстваме по-добре. Затова, за да се чувства здрав и щастлив човек трябва всекидневно да мисли позитивно, да извиква в съзнанието си светли и хармонични мисли, да твори.

Случи ли се човек да изпадне в беда или поредица от злополучни събития, веднага трябва да преосмисли собствените си мисли и да промени енергията около себе си. Най-добрият метод е утвърждаването чрез самовнушение на градивни мисли за добро.

Когато съзнанието ни работи в позитивни честоти, зложелателите са безсилни.

Понякога негативното се трупа върху нас от други хора. Наричат ги хора с лоши или зли очи. Почти няма човек, който да не е изпитал силата на този лош поглед-това са предимно светлооки хора, които гледат настоятелно, продължително и директно в очите и не ни мислят нищо добро. Това което причинява силата на този феномен е енергията на погледа на определен човек, чиято негативна честота излиза чрез очите и се насочва към друг.

Освен лошите очи, има и други методи,като материализиране на лоша мисъл с предмети, чрез които може да се наруши енергийния баланс на човек-това са така наречените магии. Те представляват струпване на негативната енергия от зложелателя и изпращането и с цел да предизвикат нещастия, болести, урочасвания. Тази негативна енергия руши душата и на човека към когото е насочена, но и на човекът, който я изпраща.

Човек започва да мисли, че е навлязъл в някакъв период на неуспехи, а всъщност, всичко може да е проява на чужда воля и лоши мисли.

Първите симптоми могат да бъдат-неприятна болка в тила, замайване,главоболие, преумора, липса на сили, свиване на стомаха и други неразположения. Според поверията се отнема късмета и здравето на човека към когото е насочена магията.

Не са рядко и случаите на т.нар. родови проклятия, когато лошата сила успява да въздейства на няколко поколения. Това са все фактори, които променят човешките възприятия, мислене, дори душа и съдба. Това е опасност, която не се чува и не се вижда и засегнатия не знае къде да търси корена на сполетялото го зло.

Ако трудно намираме положителни мисли, с които да преборим негативното, насъбрало се около нас, може да се потърси помощ от различни ритуали. Да се извика свещеник и да прочисти дума с ритуали на прочистване, може и да съчетаете силата на Бог и природата, която Той е сътворил и силните Ви мисли за избавление и промяна.

Всички ритуали са за внасяне на чиста положителна енергия, която да просветли пътя, по който сте поели без да Ви се пречи ненужно. Най-важното е сами Вие да правите всичко с чисти мисли, без притеснения, с чиста и силна вяра, че положителното ще дойде, че делата Ви ще потръгнат.

За предпазване и баланс
Много хора, усещат по-силно влиянието на други хора, с които работят или общуват. Често след по дълга среща с такива хора се усеща безпричинна умора или главоболие. Всичко това се дължи на енергетичната атака, която Ви изсмуква енергията и нарушава баланса. Може и някой завистник да Ви причинява неудобства с черните си мисли, без да Ви прави магия. Време е да вземете и Вие мерки. Установете проблема и се предпазете!
6
ЗА ВДИГАНЕ НА БОЛЕН, ЗА СИЛА
Цялата съвременна медицина и химия, понякога ни отдалечават твърде много от природата и божественото и се налага да се предприемат допълнителни мерки, за връщането на силата у болния роднина, приятел. С този ритуал ще се свърже природната и духовната сила да помагат за бързото оздравяване или възстановяване.
Начин на плащане: *