ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Често задавани въпроси

Имам проблеми при въвеждане на потребителско име и парола.

-Потребителското име е Вашия GSM (мобилен телефонен номер) номер, който се въвежда във формат (примерно) 0887163785, без разстояние между цифрите, само цифри. Паролата Ви е от 5 символа, които са латински букви и/или цифри. Паролaта сте получили чрез SMS след заплащане (или от промо услуга, която не се заплаща).

Колко струва изготвянето на хороскоп?

-Цената, която трябва да заплатите, за да Ви бъде изготвен хороскоп /месечен, годишен или любовен за двойки/ е 6 лв. с ДДС/за хороскоп и се заплаща чрез SMS.
-Цената за изготвяне любовен хороскоп е 4.80 лв. с ДДС/за хороскоп и се заплаща чрез SMS.
-Цената за изготвяне на седмичен хороскоп е 6.00 лв. с ДДС и се заплаща чрез SMS.

Колко струва услугата "Задай въпрос"?

-Цената, която трябва да заплатите, за да получите отговор на Вашия въпрос в сайта ivelinahristova.bg е 6.00 лв. с ДДС и се заплаща чрез SMS.

Как да поръчам Талисман?

-За да поръчате Талисман, трябва да попълните коректно данните си и да натиснете бутона Напред>>

Колко струва поръчката на „Личен талисман“, „Талисман за любов, здраве и хармония“, „Ангелски талисман“, „Бижу за защита и късмет“, Магически комплект за любов“?

-Цената на изготвяне на „Личен талисман“, „Талисман за любов, здраве и хармония“, „Ангелски талисман“, „Бижу за защита и късмет“, „Магически комплект за любов“ е 30 лв. с ДДС за един брой, отделно потребителят заплаща куриерските разноски в зависимост от адреса за доставка.

Колко струва поръчката на амулета „Ароматен сапун за щастие“, „Медальон - зодиакална плочка“, „Глинена роза“, „Медальон със снимка“, „Бижу със символ значение“, „Талисман за дома“, „Арома медальон за любов“?

-Цената за изготвяне на амулета „Ароматен сапун за щастие“, „Медальон - зодиакална плочка“, „Глинена роза“, „Медальон със снимка“, „Бижу със символ значение“, „Талисман за дома“, „Арома медальон за любов“, е на стойност 25 лв. с ДДС за един брой. Отделно потребителят заплаща куриерските разноски в зависимост от адреса за доставка.

За колко време ще си получа талисмана?

-Талисманите се изработват и доставят в рамките на 5(пет) работни дни от заявката на талисмана.

Колко струват ритуалите?

--Цената, която трябва да заплатите, за да получите поръчания от Вас ритуал е 4,80 лв. с ДДС и се заплаща чрез SMS.

Как да поръчам услугата „Гледане на ръка”?

-Може да поръчате, като изпратите снимка на Вашата ръка и попълните необходимите полета.

Колко струва услугата „Гледане на ръка” ?

-Цената на услугата „Гледане на ръка” е 6.00 лв. с ДДС и се заплаща чрез SMS, който ще получите на GSM номера, който сте попълнили при поръчката на услугата.

Къде мога да си видя тълкуването от услугата „Гледане на ръка ”?

-Тълкуванието се намира във Вашият профил на сайта www.ivelinahristova.bg Достъп ще получите след като услугата бъде заплатена. Изготвянето на отговор отнема до 24 часа от успешното заплащане на услугата.

Как да поръчам услугата „Гледане по снимка” ?

-Може да поръчате, като прикачите Ваша снимка и попълните полетата в услугата и натиснете бутона Напред >>

Колко струва услугата „Гледане по снимка” ?

-Цената на услугата „Гледане по снимка” е 6.00 лв. с ДДС и се заплаща чрез SMS. След като сте попълнили полетата и сте прикачили снимка.

Къде мога да си видя тълкуването от „Гледане по снимка” ?

-Тълкуванието на „Гледане по снимка” се намира във Вашият профил на сайта www.ivelinahristova.bg. Достъп ще получите след като услугата бъде заплатена. Изготвянето на отговор отнема до 24 часа от успешното заплащане на услугата.

Как да си създам профил?

-Профил се създава автоматично след като използвате някоя от услугите на сайта www.ivelinahristova.bg.

Имам проблем при влизането в профила ми

-Може да сте регистрирали профила си с друг мобилен номер или да въвеждате грешно паролата си.

Забравил съм паролата си за влизане в профила

-Вашата парола се намира в текста на SMS на последната, платена от Вас услуга. При всяко плащане на нова услуга, Вие получавате чрез SMS Вашата актуална парола.

Забравил съм паролата си за влизане в профила и не пазя последния получен SMS

-Ако сте забравили Вашата парола и нямате достъп до профила си, моля пишете до нашия технически отдел в секция "Контакти".

Искам да заявя нова парола

-Ако искате да заявите нова парола, може да направите това от секция „Вашите тълкувания“ -> Настройки -> Заяви нова парола. Следвайте указанията в получения SMS. Цена на SMS към номер 181805 е 6.00лв с ДДС.

Тълкуванията ми са празни (нямам тълкувания)

-Тълкуванията не са автоматична услуга. Възможно е да отнеме време, обикновено до 24 часа, за да получите Вашето тълкувание и то да бъде качено на сайта.

Тълкуванието ми изчезна от профила

-Текстовете на тълкуванията се пазят в профила Ви 7, 30 или 90 дни. При първоначално създаване на профил, фабричната настройка за пазене на история на тълкувания е 90 дни. Може да промените фабричната настройка във Вашите тълкувания -> Настройки -> Настройки история. Възможно е сами да сте изтрили тълкуванията си, като сте променили настройките за съхранение на Вашите тълкувания.

Искам да изтрия тълкувания от профила ми

-Може да изтриете тълкувания от Вашия профил по-стари от 7 или 30 дни. Тълкувания по-стари от 90 дни, системата автоматично изтрива. Променете настройката за пазене на история на тълкувания (7, 30 или 90 дни) във Вашите тълкувания -> Настройки -> Настройки история. При проблем, моля пишете до нашия технически отдел в секция "Контакти".

Искам да изтрия целия си профил

-Ако искате да изтриете профила си, моля пишете до нашия технически отдел в секция "Контакти". Текст в свободен стил с причина за изтриването на профила.

Мога ли да заявя услуги с международен мобилен номер?

-Само от територията на Р. България и само от български мобилен оператор, можете да заявите услугите от сайта www.ivelinahristova.bg.

Защо в профила си вместо тълкувание, имам текст как да си заплатя услугата?

-Вие сте заявили услуга чрез сайта www.ivelinahristova.bg, но не сте я заплатили. След като заявите услуга, ще получите SMS на посоченият от Вас мобилен номер. Следвайте указанията в получения SMS. За да заплатите избраната от Вас услуга, трябва да изпратите SMS със съответната дума написана в него (префикс). По този начин ще заплатите за услугата и тя ще бъде качена във Вашия профил, след като бъде обработена.

Мога ли да поръчам услуга от чужбина?

-За да поръчате услуга от чужбина, трябва да попълните коректно всички полета и да изберете PayPal плащане. -Следвайте стъпките на PayPal.

Не сте платили веднага поръчаната от Вас услуга чрез PayPal!

-Ако не сте платили услугата която сте поръчали чрез PayPal, на емейл адреса, който сте въвели, ще получите емейл за успешно заявяванa услуга и линк за плащане към PayPal.

Не сте платили веднага поръчаната от Вас услуга чрез PayPal.

-Възможно е да има забавяне на имейла от PayPal. Ако не получите имейл за успешно плащане от PayPal до 24ч., моля пишете до нашия технически отдел в секция "Контакти"

Какво е абонаментна услуга?

-Абонаментната услуга е безплатна услуга, която е допълнение на услугите, които вече сте ползвали през сайта www.ivelinahristova.bg. Можете да прочетете повече за Абонаментната услуга в Общите условия на сайта www.ivelinahristova.bg.

Колко струва абонаментната услуга?

-Получавате абонаментната услуга напълно безплатно на мобилния Ви номер, с който сте регистрирали плащане на услуги в сайта www.ivelinahristova.bg.

Не си получавам абонаментната услуга

-Абонаментната услуга се получава регулярно, през няколко седмици. Ако сте абонат от скоро, може все още да не е изготвена за Вас или да сте се отказали от абонаментната услуга през сайта www.ivelinahristova.bg или чрез SMS.

Не искам да получавам повече абонаментната услуга

--За да се откажете от абонаментната услуга, отидете в секция „Вашите тълкувания“ -> Настройки -> Съобщения за промоции и отстъпки свързани със сайта: и изберете – Не, не искам да получавам.

Как да заявя отново получаване на абонаментната услуга?

--Може да заявите отново получаване на абонаментната услуга, като отидете в секция „Вашите тълкувания“ -> Настройки -> Съобщения за промоции и отстъпки свързани със сайта: и изберете – Да, искам да получавам.

Мога ли да получа тълкуванието си или някоя от другите услуги на мобилния си телефона като SMS?

-Услугите през сайта www.ivelinahristova.bg са с текстово съдържание, обикновено повече от 300 символа, поради което текстовете се получават само във секцията "Вашите тълкувания" на сайта.

Колко струва поръчката на Билкова магия / Билкови снопчета / Магическа руна / Магическа отвара / Цветята на безкрая?

-Цената за изготвяне на Билкова магия / Билкови снопчета / Магическа руна / Магическа отвара / Цветята на безкрая е 55 лв. с ДДС за един брой. Отделно потребителят заплаща куриерските разноски в зависимост от адреса за доставка.

Как да заплатя Билкова магия / Билкови снопчета / Магическа руна / Магическа отвара / Цветята на безкрая?

-Билкова магия / Билкови снопчета / Магическа руна / Магическа отвара / Цветята на безкрая се заплащат с наложен платеж на фирмата спедитор при доставката.

За колко време ще получа Билкова магия / Билкови снопчета / Магическа руна / Магическа отвара / Цветята на безкрая?

-Билкова магия / Билкови снопчета / Магическа руна / Магическа отвара / Цветята на безкрая се изработват и доставят в рамките на 5(пет) работни дни от датата на заявката.

Къде мога да си видя тълкуванието от Картите на Ивелина?

-Тълкуванието се намира във Вашия профил, за който сте получили парола след като сте заплатили услугата.

Колко ще струва да ми се разтълкуват изтеглените карти от Картите на Ивелина?

-Цената на услугата е 4,80 лв с ДДС и се заплаща чрез SMS, следвайки инструкциите от сайта и в SMS-а, който сте (ще) получили (получите).

Защо още не съм получил тълкуванието си от Картите на Ивелина в профила?

-След като сте заплатили услугата, подредбата на картите е изпратена до Ивелина. След тълкуването им, ще получите отговор до 24 часа във Вашия профил.

Колко струва поръчката на колодата гадателски карти?

-Цената на колодата гадателски карти карти е 25 лв. с ДДС. Отделно потребителят заплаща куриерските разноски в зависимост от адреса за доставка.

Как да заплатя колодата гадателски карти?

-Колодата гадателски карти се заплаща с наложен платеж на фирмата спедитор при доставката.

За колко време ще получа колодата гадателски карти?

-Колодата гадателски карти се доставя в рамките на 5(пет) работни дни от датата на заявката.