ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!ОВЕН 21.03-20.04

Планетата Марс е патронът на зодиакалното съзвездие Овен. Марс е бог на войната, агресията, лова, и на огъня. Вибрациите на Марс са мощни, активни и агресивни. В тях материалното надвива духовното развитие. Енергията на Марс е олицетворение на буйна, помитаща всичко стихийна сила, която разрушава всичко по пътя си.

Принципите на Марс са с активно външно въздействие, склонност към конфликт, пробивна сила, налагане на своята воля. Тези принципи са ярко изразени в зодиакалният характер на представителите на Овен.

За изглаждане на острите ъгли на Марсовите тенденции при Овните и за насочването им към конструктивно направление и използване са подходящи смекчаващи и облагородяващи камъни като диамант и аметист.

От камъните „защитници" Овните трябва да изберат соколово око.

Соколово око

ОВЕН от I декада 21.03-31.03

Родени през I декада на знака, са импулсивни, енергични, инициативни, с големи заложби на лидери. Характеризират ги страстност и честолюбие. Това са творчески личности с богат духовен живот, изпълнен с мечтателно очакване. Сред тях има художници, писатели, интелектуалци, пълководци. Те са най-ярките представители на стихията Огън и планетата управител на знака - Марс. Тази яркост се проявява в двузначната изява на огъня - съзидателен, пречистващ пламък и буйство на плътските страсти. Недостатъците на този психотип са: диктаторски прояви, болезнена ревност, егоцентричност.

Носенето на рубин ще помогне за по-пълно разкриване на положителното в личността на Овена от I декада особено във вторник, деня на Марс. Този камък обаче се препоръчва само на хората, които са сигурни, че няма да погазят моралните и юридическите закони.

По-спокоен камък за Овена от тази декада е аметистът, придаващ благоразумие и разсъдителност, носещ слава в изкуствата, предпазващ от пиянство, наркомания и всякакви невъздържаности. Но аметистът не трябва да се носи постоянно. Друг успокояващ камък е сардониксът.

Рубин

Аметист

Сардоникс

ОВЕН от II декада 01.04-09.04

Те не са егоисти, което е неприсъщо на Овните от другите две декади. На тях може да се разчита тъй като винаги довършват започнатата работа. Притежават прекрасни организаторски способности, уверени са в себе си и имат мъжеството да рискуват, но не са безхаберни и да се хвърлят във всякакви дейности. Като служители или ръководители са винаги търсени точно заради качеството им да са стабилни.

Овенът от тази декада обича спорта, той цени парите, но е великодушен и обича да прави подаръци, влага средства в различни начинания и благотворителност. В професионално отношение е подходящо да се занимава с тежко машиностроене. Добре се проявява в търговската и издателската сфера, рекламата и политиката. Художниците от тази декада се интересуват главно от колорита (фрагонар).

Основни недостатъци на този Овен са избухливост и склонност към измислици.

Най-подходящ скъпоценен камък за Овните от II декада е диамантът, даващ на хората със силна воля успех в техните начинания, и предпазва от отрицателни влияния. Също подходящ е и рубинът, ще помогне на тези, които са си поставили велика цел. Червеният корал ще осигури успех сред противоположния пол и ще събуди ответните любовни чувства.

Диамант

Рубин

Червен корал

ОВЕН от III декада 10.04-20.04

Стихията на Огъня в представителите на Овена от тази декада е свързана с принципа на движението. Овните, родени през тази декада, имат ярко изразен скитнически синдром, което се изразява в любов към пътешествията, те просто не са домошари и къщовници.

Отличават се със силно честолюбие и искат да имат всичко най-хубаво за себе си. Тъй като са самолюбиви, тези Овни не търпят чуждо ръководство, но обичат да ръководят другите. Тяхно правило в отношенията с другите е стремежът им непрекъснато да внушават нещо на някого, да натякват, да повтарят до втръсване. В своите прояви често преминават установените граници, но не позволяват да бъдат спрени. Не изпитват чувство на вина, не страдат от угризения на съвестта. Премахват бариерите пред себе си, без да се съобразяват с нищо и с никого, включително и със своите възможности. Искат другите да ги ценят високо, макар че тези изисквания твърде често са без личностно, професионално и финансово покритие. Не понасят и не позволяват да бъдат критикувани.

На Овните от тази декада се препоръчва гранат, поддържащ стремежа към реализация и признание. Но ако притежателят няма необходимите способности, гранатът го прави нетърпелив, свадлив и завистлив. Сравнително по-спокойни камъни за Овните от III декада са малахитът и аметистът, които обуздават страстите и дават разсъдителност.

Гранат

Аметист

Малахит

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка