ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!БЛИЗНАЦИ 22-05-21.06

Близните нямат две лица, близнаците живеят в два свята, в две измерения. Близнаците са отворени към тленния земен свят и към духовния, космически, небесен свят. Представителите на зодиакалния знак Близнаци са под влиянието на планетата Меркурий, чиято енергия е бърза, подвижна, непостоянна, носеща в себе си едновременно висока духовност и стабилно отношение към материалния свят. Което само по себе си е доста голям конфликт между материалното и духовното.

Меркурий отговаря за интелекта, управлява говора, писмеността, общуването. Ето защо Близнаците се отличават с жива, убедителна реч, владеят словото, писането, бързо схващат всяка информация и лесно вли­зат в контакт с околните. Енергията на Меркурий им дава лекота, подвижност, активност, разкрепостеност в мисленето, творчески интерес към литература, изкуство, живопис. Ето още една причина Близнаците да са една предпочитана зодия от разбирачите и експертите.

БЛИЗНАЦИ от I декада 22.05-31.05

Представителите на I декада на Близнаците имат най-силното Меркуриево влияние, което ги прави подвижни, бързо схващащ ум, богато въображение, съчетаващо поезията с рационализма. Затова те могат да преуспеят и в науката, и в изкуството. Любители са на театъра и пътешествията. Склонни са към философски и окултнинауки. Свободно и леко изразяват своите мисли, както в разговор, така и писмено. В живота се стараят да се придържат към златната среда. Не са равнодушни към всякакъв род търговски операции.

Близнакът от I декада представлява много сложен психотип, с подчертан индивидуален набор от недостатъци, като общият е непостоянството и бягството от отговорност. Затова представителите на този психотип не обичат да се обвързват в брак.

За изглаждането на негативните черти ще му помогнат камъните на Сатурн - оникс и сардоникс. Сатурн е планетата, чиито вибрации заставят човека да планира нещата в живота, учи го на постоянство, умереност, дисциплина. В известна степен в същата насока на Близнаците от I декада въздействат и вибрациите на малахита.За меланхоличните индивиди повече подхождат камъните със златисти и жълти оттенъци - кехлибар, жълт берил. А общ благотворен камък за Близнаците, родени през тази декада, се смята златистият топаз - камъкът на радостта, стимулиращ разположението и обичта на ближните, топлите и сърдечни отношения с приятели и роднини, помагащ на притежателя да попадне в добро общество и да завоюва благосклонността на висшестоящите. При постоянно носене осигурява умения за общуване на притежателя си и отстранява неговата затвореност.

Оникс

Сардоникс

Малахит

Кехлибар

Жълт берил

Златист топаз

БЛИЗНАЦИ от II декада 01.06-10.06

Близнаците, родени през II декада, са делови, енергични хора, те обичат реда, притежават бърза реакция и не говорят празни приказки и винаги са умерени в изказа си, и също така не обичат да правят нещо само, за да се върши работа! Представителите на тази декада притежават красноречие и организаторски способности. Те са изключителни кулинарни таланти.

На Близнаците от тази декада се препоръчва берил, помагащ на притежателя си да изтъква положителните качества на ума си и да се събере с нужните му хора. Подходящи са също така ахат, топаз и всички ивичести камъни.

Берил

Ахат

БЛИЗНАЦИ от III декада 11.06-21.06

Близнаците, от III декада, обичат литературата, което се изразява в по-сложно изразяване, дълбокомислие, лека отвеяност. Практични са и лесно намират своето място в живота. Интелигентни са, добре и трайно усвояват информацията. По време на обучението си са способни и отдадени ученици и студенти. Обичат да излагат устно и писмено своите мисли, активно участват в конференции от всякакъв тип. Имат слабост към публичните изяви, обичат да се изказват, да спорят разгорещено, да са в центъра на всякакви сборища.

На този психотип му е необходимо да потиска своето славолюбие, необузданата си раздразнителност и властност. Желателно е да се стреми към ефективно използване на способностите си и да постигне последователност в действията си.

На Близнаците от III декада се препоръчва кехлибар – камък привличащ приятелите, помагащ за реализацията на изобретателността. Кехлибарът е наричан от астролозите „златото на Близнаците". За коригиране на недостатъците на този психотип и като успокояващи камъни са подходящи изумруд и сапфир.

Кехлибар

Изумруд

Сапфир

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка