ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!РАК 22.06 - 22.07

Смесеното влияние на Луната и Юпитер над знака на Рака създава много сложни психотипове, с много противоречиви прояви. Луната, с бързото си движение и голямата си близост до Земята, има огромно влияние върху поведението на хората, най-вече върху Раците. Енергията на Луната дарява интуиция, възприемчивост, умение за приспособяване, обтегнатост в действията и същевременно непостоянство, непоследователност. За Раците, особено за родените в понеделник (деня на Луната), е особено важно през коя нейна фаза са родени: във фазата на растящата луна - стремеж към духовно пречистване и борба с нисшите и плътските страсти; на пълната луна - стремеж към изграждане, брак, семейство, майчинство; на намаляващата луна - необходимост от големи усилия за освобождаване от потискащи чувства; на изчезнала (мъртва) луна (периодът преди новолуние) - подсъзнателните чувства, над които човек не е властен, вземат връх.

Юпитер дава на представителите на Рака своите меки вибрации. Юпитер учи Раците на великодушие, щедрост, гостоприемство, готовност за помощ и стремеж към семейство.

Раците, родени по пълнолуние, са щастливи, защото двете планети покровителки са в пълен синхрон на вибрациите си.

Юпитер престоява във всеки зодиакален знак около 2,5 години, защото периодът му на въртене около Слънцето е 12 години. Луната престоява във всеки знак около 2,5 денонощия. Така че, когато Юпитер е в знака на Рака, Луната е многократен посетител, всеки път различна, всеки път с различни влияния и различни послания до подсъзнанието. Затова този знак носи названието многоликият Рак.

РАК от I декада 22.06-01.07

Ракът от I декада се характеризира най-често с немотивираното си поведение. Сред чертите на характера му присъстват на преден план обидчивост, дребнавост, пасивност. Всички тези прояви Раците следва да изживеят, като израстват духовно, защото те са чувствителни и добри хора, надарени с висок художествен вкус. Обикновено са мекушави родители, способни на много жертви за децата си.

На Рака от I декада се препоръчват зелени, бели и бледолилави камъни.

Най-подходящ камък за Рака от първа декада е аметистът, камъкът на хармонията, искреността и верността. В лечебен план аметистът ще помогне за нормалното отделяне на храносмилателните система, ще повиши имунитета към бъбречни заболявания. Други подходящи камъни са изумруд, зелен турмалин, лунен камък, седеф.

Раците се чустват добре и във водата, и на сушата, те стоят на много крака, движат се във всички посоки и осъществяват биорезонанс с голям брой скъпоценни камъни. Това им осигурява богати възможности за щастлив брак. Изключение прави само Ракът от II декада.

Аметист

Изумруд

Зелен турмалин

Лунен камък

Седеф

РАК от II декада 02.07-11.07

Ракът от II декада има сложен, противоречив характер, рано съзрява интелектуално, което поражда силно вътрешно напрежение и вътрешни конфликти. Изход за намаляване на напрежението и изглаждането на противоречията е творчеството. При Рака от тази декада периодите на активна творческа дейност се сменят с периоди на откровен мързел. Общо взето, тези хора са щедри и великодушни, готови да помогнат на ближния. Мечтаят за голямо семейство. Парите за тях не са цел, а средство.

На Рака от II декада се препоръчва също аметист, камъкът на хармонията, носещ щастие на безкористните, самоотвержните хора. За този, който си е поставил висока цел, е подходящ опалът, поддържащ талантите на притежателя си. Хармоничен е и изумрудът, който Ракът трябва да носи в сребърен пръстен на малкия пръст на лявата ръка.

Аметист

Изумруд

РАК от III декада 12.07-22.07

Раците, родени през III декада са неспокойни, мечтателни натури, създаващи измамно впечатление за мекота. Надарени са със своеобразно хипнотизиращо очарование, проявяващо се в погледа. Те сравнително лесно печелят пари и ги харчат с горда небрежност. Голямо значение придават на външния си вид.

Подходящите камъни за тях са лунният камък, придаващ благоразумие, усилващ интуицията, възбуждащ спомените.

Планинският кристал - за пречистване на ума, и котешкото око - за провеждане на кардиналната енергия.

Планински камък

Лунен камък

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка