ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Лъв 23.07 – 23.08

ЛЪВ от I декада 23.07 - 02.08

Лъва от I декада има интелигентен, но и неспокоен характер. Като цар той се нуждае от изключително много внимание и ласки. Трябва да се чувства специален. Той има противоречиви прояви, преминава от една крайност в друга, способен е и на мекота, и на деспотизъм, винаги проявява твърдост и неотстъпчивост. Склонен е да рискува и се увлича от идеи и нереални мечти, но в последния момент успява да надделее благоразумието той спира.

Камъните, които ще ви помогнат да се чувствате по-добре, да постигнете повече за представителите на I декада е диамант, камъкът на Слънцето, привличащ към притежателя си щастие и успех във всяко едно начинание.На тези представители от декадата, които се заминават с наука, четене, философия, анализи подхождат карнеолът и оранжевата му разновидност - сердолинът. Други благоприятни камъни са рубин, кехлибар и тигрово око.

Диамант

Сердолин

Рубин

Кехлибар

Тигрово око

ЛЪВ от II декада 3.08 -12.08

Представителите на Лъва от втора декада са великодушни, деликатни и благоразумни хора. Надарени са с дарбата да са добри художници и математици. Те преосмислят всичко и отхвърлят излишното. Влече ги класическото изкуство и често събират великолепни колекции. Стремят се към успех, но не да търсят облаги, а за слава, тук е и основната им слабост.

За Лъвовете от II декада се препоръчва камъкът гранат който дава енергия за постигане на целите им. За тези който не си поставят големи целили, се препоръчва златист топаз и кехлибар. И двата камъка действат хармонично на характера.

Гранат

Златист топаз

ЛЪВ от III декада 13.08-22.08

Лъвът от трета декада е непоколебим и устремен, с богат, но противоречив характер. Съчетават нежността със силата и властният им ум. Лесно се адаптират във всяка обстановка и умеят да се възползват от всеки предоставен шанс.

Отрицателната страна на характерът им е лекотата с която менят мнението си в зависимост от ситуацията и околните. Те са силно раними при невнимание и пренебрежение от околните. Притежават доминираща сексуалност, която, често води до повторни бракове.

Подходящите камъни за лъвовете от тази декада са рубин, който укрепва волята им и изумрудът, който укротява сексуалният им импулс и охлажда емоциолността им. Също така са подходящи и златният топаз и хелиолитът, повишаващи настроението и оптимизма.

Карнеол

Изумруд

Хелиолит

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка