ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!ДЕВА 23.08 – 23.09

ДЕВА от I декада 23.08-1.09

Девите от I декада, външно са спокойни и благоразумни, а в душите им бушува силна страст. Необходимо им е постоянно самонаблюдение и самоконтрол.

Те са практични, внимателни, постоянно изчакващи и предпазливи, затова често пропускат добрите възможности в живота. Често това поражда недоволство в тях самите, което се изписва върху лицата им. Имат силно развито чувство за дълг, достойнство и отговорност. Много от представителите на декадата имат дар за лекуване - духовно и телесно. Реализират се професионално най-често като лекари, психолози и педагози.

На Девите от I декада се препоръчват активиращи камъни с жълти, златисти тонове, както и пъстроцветни - яспис, хелиотроп, жълт ахат, повишаващи жизнения тонус и целеустремеността. Хармонични са и жълтият сапфир и златистият топаз.

Яспис

Хелотроп

Жълт ахат

Жълт сапфир

Златист топаз

ДЕВА от II декада 2.09-12.09

Представителите на Девата от II декада освен под патронажа на Меркурий се намират и под влиянието на Венера и Сатурн. Затова и обикновено родените в тази декада са красиви хора (Венера), мъжествени, отличаващи се с концентрация, чувство за собствено достойнство и справедли­вост (Сатурн). По правило това са лидери, които не се страхуват да поемат отговорност. Въпре­ки че са родени под покровителството на Венера, в любовта те са сдържани - никак не е лесно да ги накараш да покажат чувствата си. Тук енергията на Венера изразява чистата, възвишена любов на Афродита, небесна и всеотдайна.

Под тежкото влияние на Сатурн Девите от II декада скриват душата си зад фасадата на дисциплинираност, хлад и самоувереност.

Прекрасни душевност имат жените от декадата, но често страдат от мигрена, меланхолия или изпадат в отчаяние при сблъсък с човешката несправедливост. Те налагат идеите си, без да се съобразяват с обстановката, желанието да наставничат и да четат морал. Понякога са доста непоследователни.

На Девите от II декада им подхождат камъните „очи" и по-точно тигрово око, камък, усилващ способността за концентрация и здрав практически усет, които в единодействие насочват енергията на притежателя към съществените неща и го отвличат от всекидневните дребнавости. Хармонични са също така червеният яспис и изумрудът.

Тигрово око

Изумруд

Червен яспис

ДЕВА от III декада 13.09-23.09

Последната декада на Девата е управлявана също не само от Меркурий, но и от Венера. Това им осигурява гъвкав, оптимистичен характер, външна красота, дълго време запазена младост. Тези хора добре знаят какво искат. В същото време те са приятни и вежливи. Умеят да организират своя живот и да използват широко полезните си връзки. Характеризират ги остра наблюдателност, интерес към биологията, биохимията, медицината. Притежават остър политически усет и организаторски способности, но са лишени от чувство за хумор и приемат много лошо шегите. Чисто логичният им ум често ги отвежда в дебрите на деспотична авторитарност, стигаща до фанатизъм.

На Девите от III декада подхождат смекчаващите сексуалността камъни - изумруд, златист топаз, жълт сапфир. Съзвучни са също така перлите, малахитът, хризолитът, хризопразът.

Златист топаз

Изумруд

Перли

Малахит

Хризолит

Хризопраз

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка