ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Везни – 24.09 – 22.10

ВЕЗНИ от I декада 24.09-02.10

Съзвездието на Везните се намира едновременно под влиянието на Венера и Сатурн. Под енергията на Венера преобладава духовното начало. Тази енергия е благодатна, хармонизираща, облагородяваща. Венера дава на Везните любов, привлекателност, милосърдие и чувство за мярка. Влияе на емоционалната същност и чувствата, затова те могат да са малко сдържани в едни ситуации, но и силно емоционални и сръдливи – в други.

Везните се намират и под управлението на Сатурн. Конфликтът между двете планети нарушава равновесието на Везните и ги привежда в движение. Затова родените под знака на Везните са нерешителни и колебливи в избора си, винаги са в движение и в мисли, и в действия. Дори и да изглеждат решителни, винаги в тях стои съмнението дали са постъпили правилно.

Под управлението на Сатурн, обратно на Венера, физическият свят надделява над духовния, материалното доминира и диктува своите условия. Сатурн осъществява динамично, твърдо и заповедно енергията си. Тази енергия ограничава, създава ред, съразмерност, точност. Все качества на приборите за измерване - везните. Не мислете, че няма духовност у Везните, просто те са по-силно изразени в материалното си усещане.

Некоординираното влияние на Венера и Сатурн върху представителите на Везните е описано в зодиакалните им характеристики, представени в трите декади на знака. Смята се, че враждата на тези планети е причината за краткия престой на Слънцето в това съзвездие - 29 денонощия.

ВЕЗНИ от II декада 3.10-12.10

Представителите на Везните от II декада са скромни, не са честолюбиви и не са алчни. Те са музикални, но талантите им разцъфтяват само в атмосфера на доброжелателност и одобрение. В стресови ситуации те направо се разболяват физически и при продължителни нехармонични условия развиват бъбречнокаменна болест. Добре изразяват мислите си устно и писмено. Професиите, които избират са свързани с красотата. Истински хуманисти, очароват с интелигентност и магнетизъм.

Хармонични камъни за Везните от втора декада са светлите и оранжевите скъпоценни камъни. Препоръчват им се аквамарин, светлозелен и розов турмалин, опушен кварц, опушен топаз. Могат да носят и бял опал.

Аквамарин

Светло зелен турмалин

Розов турмалин

Опушен кварц

Опушен топаз

Бял опал

ВЕЗНИ от III декада 13.10-22.10

Третата декада представлява смесица от зодиакални характери. В нея силно се проявява разнородното влияние на управляващите планети. Докато в I декада преобладава влиянието на Венера, а във II се наблюдава динамично равновесие между въздействията на двете планети, то в III се усеща по-силно влиянието на Сатурн. По-голямата част от представителите на третата декадата са критично настроени към всичко, те са делови, властни и авторитарни, ориентирани към постигане на успех в живота. В тази група има много политически и военни деятели. Другата, по-малобройната група обединява характери, събуждащи обща симпатия, внушаващи доверие, лъчезарни, великодушни, спо­собни на жертва в името на доброто (Венера). Представителите от тази група имат влечение към литературата, изкуството, изследователс­ки занимания.

На Везните от III декада се препоръчват активизиращи и ободряващи камъни - диамант, камъкът, спасяващ от ипохондрията, проясняващ паметта, носещ успех в живота, великодушните, добронамерените хора;опал с розов или оранжев блясък, придаващ здравомислие, повишаващ дипломатическите способности и уважението към закона; сапфир, за духовното развитие; розов берил и светлооранжев турмалин. Везните от тази декада трябва да се насочват повече към камъните на Венера, отколкото на Сатурн.

Диамант

Опал

Сапфир

Розов берил

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка