ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Скорпион – 23.10 – 21.11

Скорпионът е управляван от планетата Марс, а енергията на Марс е енергия на неограничените възможности. Обаче в по-голямата си част е насочена към конфликт и агресия. Има как да бъде централизирана тази огромна енергия в конструктивно направление, е необходимо хармонизиращото влияние на други планети. При зодиакалното съзвездие Скорпион влиянието на Марс се дисциплинира и облагородява от една от транссатурновите планети като Нептун.

Нептун, богът на водите, внася в зодиакалния знак на Скорпиони­те качества, различни от приоритетните на Марс. Нептун им дарява качествата на водата с нейната изменчивост, възприемчивост и памет. Затова Скорпионите не са само буйни хора, но са и хора, които притежават интуиция, възприемчиви са и имат добра памет. Действията им се характеризират с гъвкавост, сила за компромиси и преминават лесно през трудностите. Телесно решават проблемите си. Техните най-трудни моменти се проявяват по-скоро във вид на безпокойство и тъга, изход от които намират понякога и в сълзите.

СКОРПИОН от I декада 23.10-01.11

Скорпионите от I декада са енергични, трудолюбиви и творчески личности. Обаче имат и негативи като това, че са самолюбиви и не понасят ограниченията. Успяват да изпращат неправилното впечатление като се стараят, понякога отчаяно, да удържат страстите си в рамките на разума, по­ради което правят впечатление на много сдържани хора.

Животът на Скорпионите от тази декада е богат на събития и емоции, невинаги положителни. Отношенията им с противоположния пол са сложни, докато не осъзнаят, че съдбата им е отредила една-единствена, но огромна и всепоглъщаща любов. Често притежават екстрасензорни способности, имат склонност към медицина и журналистика.

Скорпионите от I декада, които предпочитат по-спокоен живот, трябва да се насочат към скъпоценни камъни, успокояващи страстите. На тях се препоръчват аметист, камъкът, придаващ благоразумие, предпазващ от алкохолно пиянство и агресивни постъпки. Аквамарин, охлаждащ разгорещените спорове и развихрените страсти, усилващ влиянието на Нептун за изглаждане на острите ъгли в живота и постигане на компромиси. Яспис със студен цвят, развиващ способностите за предвиждане на събитията.

Скорпиони от декадата, които жадуват за реализация на всяка цена, могат да рискуват и да изберат за свой камък черен опал с червена опалесценция, стига да са си направили реална самооценка, че са достатъчно силни личности и могат да се справят с мощното влияние на този камък.

Препоръчва им се и карнеол, помагащ при решаване на глобални задачи, предпазващ от изблици на сляп гняв. Сердолик, защитаващ от стихийни бедствия и зли сили. Пироп (червен гранат), усилващ желанието за признание и световна слава.

Черен опал

Карнеол

Сердолик

СКОРПИОН от II декада 2.11 - 11.11

Скорпионите от II декада са силни духом, страстни, инициативни, ярко се проявяват както в доброто, така и в лошото. Притежават големи ресурси от жизнена сила.

Първата половина от живота им обикновено е по-трудна и по-драматична от втората. Склонността им към бързи и категорични решения (което е повлияно от Марс), особено в младежка възраст, ги поставя в група с повишен риск, стигащ дори до трагичен край на живота. Не изпадайте в паника!

За Скорпионите от тази декада може да се каже, че ги влече водата, всичко, което тече и се изменя. Това се дължи на изглаждащите вибрации на Нептун. Скорпионите са такива, заради техния пъргав ум, интересът към историята, към новостите в науката. За представителите на тази декада се казва, че са родени с висше образование. Сред тях има много историци, хидрогеолози, химици, физиолози, политици. В спорта постигат големи успехи в гребането, водното поло, платноходството, скоковете във вода, подводния спорт, плуването. Всичко свързано с вода.

На Скорпионите от II декада се препоръчват камъни, поразяващи въображението, приковаващи погледа - например черен опал със синя опалесценция. Силите, които този камък притежава, са големи и разнообразни, взаимно усилващи се. Не всеки може да понесе подобна концентрирана сила. Това е възможно само за Скорпиона от II декада, посветил себе си на една огромна, позитивна страст. По-спокойни камъни са аметист, алмандин, камъкът на Нептун, топаз, яспис.

Черен опал със синя опалесценция

Аметист

Алмадин

Топаз

Яспис

СКОРПИОН от III декада 12.11- 21.11

Последната декада на Скорпиона е представена от целеустремени, надарени със силна интуиция и още по-силно развито честолюбие хора. Те имат страстен, волеви характер, не се боят от риск. Обаче най-непредсказуемо поведение имат родените от 18 до 20 ноември. Техният живот е подложен в по-голяма степен на риск, отколкото на останалите представители на декадата. Рискът не означава непременно беди, а само нерационалност в събитията.

Скорпионите от III декада са раздразнителни, опърничави, упорити, но притежават своеобразно очарование. Това прави жените истински привлекателни. Хубавото е че и те самите лесно се влюбват. И двата пола постигат успехи с виртуозна грация, изящество и естественост, те са наблюдателни, изобретателни и притежават разковничето за практическата ре¬ализация на своите желания. Благоприятни влияния имат над другите, тъй като лесно получават внимание, щастие и вярност. Използвайки емоционалните лостове, те придобиват всичко, което искат, включително и материално благосъстояние.

Този психотип много по-силно клони към реализма в творчеството, отколкото първите две декади на знака. Декадата е богата не само с политици, но и с военни специалисти, учени, представители на света на музиката и изкуството.

За Скорпионите от III декада най-подходящи камъни са изумрудът и аквамаринът. Те ще им помогнат да изгладят острите ъгли на характера си, да приглушат импулсивността си, тласкаща ги към ненужен риск, ще им донесат умиротворение. Обаче на тези представители на декадата, които имат сили планини да преместват, може да се препоръча яркочервен карнеол и най-вече камъкът, носещ в себе си огромна и концентрирана енергия - черен опал, светещ със зелена опалесценция.

Аквамарин

Изумруд

Черен опал с зелена опалесценция

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка