ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!КОЗИРОГ 21.12 – 20.01

КОЗИРОГ от I декада 21.12-31.12

Представителите на Козирога от I декада са с оперативен и целеустремен ум. Козирозите с този психотип добре организират и координират своите действия, успяват да намерят разрешение на възникналите проблеми и противоречия, при неуспехи не падат духом и започват всичко отначало. Стремят се да направят кариера и проявяват безкрайно търпение, трудолюбие, сериозност при щателното планиране на всяка крачка.Те са спокойни, систематични и пресметливи, но влюбват ли се, стават срамежливи.

Козирогът от I декада ще увеличи вярата си в успеха, ако носи малахит. Този, който желае да укрепи настойчивостта си и способностите си за концентрация, трябва да избере черен оникс. На склонните към депресия се препоръчва черен сапфир. Ониксът им е противопоказан.

Малахит

Черен оникс

Черен сапфир

КОЗИРОГ ОТ II декада 01.01 -10.01

Козирогът от II декада е много суров психотип. Той е упорит до безчинство, но притежава неизчерпаеми способности за самоусъвършенстване. Ако поддържа в себе си стремеж към трудолюбие, отговорност, дълбока вътрешна концентрация и не губи самообладание в минути на разочарование от действителността и недоверие към добро или успешно бъдеще, той постига своите цели.Чужд на всякаква емоционалност, той проявява отношението си към другите чрез критика, осъждане, предявяване на крайни искания или просто прекаленост.

Най-много му подхождат тъмносиният и черният звезден сапфир. Хармонични са и общите камъни на Козирога: тъмнозелените до черно ахати, тъмен халцедон, сардоникс, гагат, черен обсидиан. За намаляване на тежките вибрации на Сатурн и за хармонизиране на характера му при общуване с други хора се препоръчват гранатите, камъните, веселящи сърцето и създаващи празнично настроение.

Противопоказани са белите непрозрачни камъни - лунен камък, перли, седеф, опал, ахат, нефрит.

Сапфир

Тъмнозелен до черен ахат

Тъмен халцедон

Сардоникс

Гагат

Черен обсидиан

КОЗИРОГ от III декада 11.01-20.01

За представителите на Козирога от III декада може да се каже, че се отличават с универсален ум, едновременно научен, философски и енциклопедичен. Те са добри психолози, но много заядливи критици. В повечето случи трябва да се въздържат, за това могат да им помогнат определени камъни.

За запазване на волевите качества ще им помогне гагатът. Тъмният аметист ще им даде способността да отделят доброто от злот. Соколовото око ще ги защити и ще ги предупреди за идването на опасност, като измени цвета и увеличи теглото си много преди настъпването й. Черен гранат, черен диамант, черен корал (все много редки камъни) ще засилят достойнствата на управляващата планета - идеите за ред, дисциплина, дълбока вътрешна концентрация, умиротвореност. Гранатите, най-вече алмандинът, ще внесат разнообразие в живота им. Противопоказани са им рубинът и опалът.

Гагат

Соколово око

Тъмен аметист

Гранат

Черен диамант

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка