ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!ВОДОЛЕЙ 20.01 – 20.02

ВОДОЛЕЙ от I декада 20.01-31.01

Водолеите от I декада са изобретателни до гениалност. Хуманизмът и алтруизмът са им вродени качества. Притежават артистични и худо­жествени заложби. В общуването си с хората могат да очароват и да оставят след себе си красив спомен. Недостатък на този психотип е вътрешната му студенина, понякога добре завоалирана. Затова са му необходими по-топли, по-сърдечни камъни.

На първо място светлосин тюркоаз, камъкът на космическата енергия, на духовното търсене, на борбата със злото, на любовта и радостна. Друг камък е синьо-зеленият аквамарин, укрепващ духа, даващ просветление и духовност, осигуряващ успех при научни пътешествия.

Подходящ е светложълтият кехлибар, тонизиращ физическото и пречистващ астралното тяло, помагащ в изследователската и изобретателската дейност. Светложълтият кехлибар е камък, водещ по стъпалата на духовната еволюция, пътен лист за епохата на Водолея.

Противопоказани са рубин, яспис, сардоникс.

Светлосин тюркуаз

Синьо-зелен аквамарин

Светложълт кехлибар

ВОДОЛЕЙ от II декада 01.02 -10.02

Представителите на Водолея от II декада се отличават с жив, точен и научно насочен ум. Те имат склонност към статистика и обобщаване на формация. Те проявяват висока компетентност в изследователската дейност. Този Водолей е любознателен психотип, интересуващ се от музика, пътешествия, космически изследвания, непроучени области, различни области, но все интересни и вълнуващи. Не се боят от риска.Недостатъците на този психотип са безгрижност, стигаща до склонност към всевъзможни усложняващи живота комбинации, направо истинско безхаберие както и пристрастие към алкохола.

За балансиране на тези негативни склонности на Водолея от тази декада се препоръчва кехлибар, камък помагащ на притежателя си да направи правилен избор на приятелите си и усилващ интуицията. Друг хармоничен камък е тюркоазът, поддържащ притежателя си в духовното му извисяване.

Светложълт кехлибар

Тюркуаз

Черен обсидиан

ВОДОЛЕЙ от III декада 11.02-19.02

Водолеите от тази декада са надарени с голямо въображение. Те са прив­лечени от всичко странно, ирационално, необяснимо, обичат загад­ките. Имат изискан вкус, умеят да ценят добрия тон, интересуват се от музика, поезия, история, древност.

Те са твърде отдадени на своята работа затова и често стават тесни специалисти. Нуждаят се от повече грижи за стомах и детеродни органи, ако не внимават ще имат проблеми след време. Благодарение на силната им интуиция и на проницателният им ум, многобройни са техните шансове за успех. Лесно разгадават човека отсреща, проявяват качества на психоаналитици, което е предимство. Във всеки случай, последната ги среща с не малко хора, а често – и с рискове и опасности. Обаче борбата с безпорядъка е основната тяхна борба. Друго недостатъците на този психотип са понижената чувственост и леко завишеният егоизъм.

За изглаждане на тези недостатъци се препоръчва аквамарин с преобладаващ зелен цвят, камъкът на дружбата, и оливин, активизиращ половото влечение и осигуряващ добро настроение.

Аквамарин

Оливин

Аметист

Сребрист обсидиан

Лазурит

Поръчайте тук Вашия медальон - зодиакална плочка