ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Ароматен сапун за щастие

Знаете, че ароматите въздействат на сетивата ни и на възприемането ни за света и за себе си дори. С аромати свързваме и много неща като стари преживявани, напомнят ни дори за чувства. Това е само част от силата на един аромат.

Но ароматът може много повече, той може да ни помогне да се чувстваме добре в настоящето да ни помогне да направим по-успешно близкото ни бъдеще и да ни направи щастливи.

Комплектът съдържа:

- послание от мен, за да може ароматът да бъде подсилен с енергия за късмет и щастие - ключ, който е символ за отключване на късмета, за да ви потръгне - ароматен сапун, в който се съдържа силата, всичко да подейства

Как се ползва?

Комплектът стои в гардероб или където си държите чистите дрехи, да пречиства и зарежда дрехите Ви. А когато имате по-специален повод се увива в дрехата преди обличане. Най-добре е да стои поне 12 часа при дрехата. Дрехата може да е от шал до чорапи, важното е да е нещо, което носите със себе си и може да поеме аромата. След една година, развързвате торбичката и използвате сапуна да перете.

store angel talisman

Вашите данни:


Вашата рождена дата