ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Аромa медальон за любов

В тези ръчно изработени от мен керамични бутилки се съдържат ухайни ароматни масла, които привличат ЛЮБОВТА на Ваша страна.

Съдържанието, което е ароматен благоуханен екстракт, служи и за контейнер и концентратор на любовната енергия. Върху него е извършен магически ритуал от мен, при който е вложен умисъл да привлича любовта. Медальонът е предназначен предимно за хора, които нямат в момента любим до себе си, но имат набелязан такъв или човекът, който те харесват се колебае в чувствата си.

По Ваш избор, може да поръчате медальон само от стъклено шишенце, който е ръчно рисуван със символи.

store aroma mascot

Вашите данни:
Вашата рождена дата
Предупреждение: да не се ползва за користни цели!


Начин за употреба: По желание се носят 7 дни на врата или да се държи под възглавница 7 нощи, за да се зареди от Вашата енергия и да работи за Вас. След 40-тия ден медальонът се чупи и с аромата се поръсва по дреха или вещ на любим човек, Ваша дреха и по прага на дома, за да се защити от вредни енергийни нападки и да привлечете любовта. Счупените керамични или стъклени парчета, след извършеното от Вас действие, се изхвърлят в течаща вода. Наблюдавайте събитията и ще усетите близостта на човека, който искате да е Ваш партньор в живота.