ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Билкова магия

Билкова магия – мехлем

Един огромен спектър от билкови, растителни продукти за подобряване и манипулиране на нашия собствен живот, обкръжение, взаимоотношения с другите и света около нас.

Билковата магия е предназначена най-вече, за да привлече обич към притежателя си, от там повече късмет и благополучие.

Използва се масло, чиито съставки са тайна, за да привлечем и задържим близо до нас лицето или любимия човек, който желаем, сърцето и сексуалното желание на друг човек

Този препарат действа чрез външно приложение, особено силно действие има и преди секс. Билковата магия ще донесе вълнуваща промяна във вашата връзка и голямо удоволствие на твоя любовник. Той ще те желае дълбоко и напълно, както в, така и извън леглото.

Попълни полетата по-долу, за да поръчаш този мехлем и аз ще приготвя най-доброто „лекарство” за цели ти, за да имаш най-добрия и желан ефект.

Цена: 85 лв

Вашите данни:


Не всяко лекарство действа за всички хора и може да има съставки, които биха могли да бъдат табу за някои и действително да причини вреда. Никога едно лекарство не работи за всички. При потвърждаване на това, дали си давате съгласието, аз мога да ви го изработя. Против желанието, не мога да го направя. Успехът и щастието в живота ти е моята цел!

Тази медицина ни помага да постигнем целите си и да постигаме увереност и успех в непрекъснато променящия се труден свят.