ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!Лични талисмани

Поръчайте Вашият личен талисман, неговата изработка ще бъде направена лично от мен по време на ритуал за наричане, с който талисманът ще работи специално за Вашите нужди – ще помага или ще Ви предпазва.

Ивелина Христова


Вашите данни:Вашата рождена дата
Какво е талисман?

С цялата си устременост да помага на хората, които имат нужда и невъзможността ми да бъда до всички, реших, че чрез природната сила, концентрирана в предмет ще мога да окажа помощ и закрила при нужда.

Още от незапомнени времена се знае, че има хора и предмети, които могат да оказват положително или отрицателно влияние върху други хора.

Нека дам повече яснота за талисманите: обикновено това са предмети, заредени с положителна енергия, с помощта на която Ви помагат да изпълните най-съкровените си желания: за финансов успех, професионално израстване, семейно щастие, защита от проблеми или просто, за да се чувствате добре – това е само една малка част от списъка с влияния на талисманите и амулетите.

Макар много хора да не откриват разликата между талисман и амулет, тя съществува:

Талисманът се изработва от вещ в занаята, като съгласува енергията му с тази на собственика. Спорно е дали предметът трябва да е изложен на показ, за да упражнява влиянието си. Някои го носят като бижу (елемент от гривна, гердан или пръстен), а други го пришиват към дрехата или го крият в портмонето. Препоръчително е да е направен от естествени материали. Най-важното условие за правилното функциониране на талисмана е вярата, защото той изпълнява това, което е обсебило мислите ни, което искаме да ни се случи или да ни подмине.

Поръчайте Вашия личен талисман като натиснете тук

Внимание! Талисманът няма да Ви сътрудничи, ако желанието Ви е да навредите на някого.

Амулетът насочва съхранената в него позитивна енергия към собственика си. Често това са предмети, наситени с определена символика, които подреждаме в дома си като олицетворение на стремежите и желанията ни.

 

Създаване на талисмани

Направата на талисмани е сакрален акт и строго пазена тайна от хората, които ги изготвят. Но някои аспекти мога да споделя.

Когато ги създавам, ги разделям на няколко аспекта, според различни случаи и нужди.

-              създавам лични талисмани, помагащи за разкриване на вътрешна сила, защита, успех и сигурност;

-              бизнес талисмани – за просперитет, благополучие, доходност;

-              талисмани за любов;

 

Напоследък често създавам и персонални - за рождени, именни дни, сватби и други поводи.

Поръчате талисман за подарък като натиснете тук

Всички тези талисмани, въпреки че доста се различават помежду си, имат една обща основа и тя е, преди всичко, синхронизация на вибрациите на човека или група от хора с тези на Вселената и нашата планета, и така се включва процес за „себе-изцеление и себе-изчистване или себе-просветление” – а това е една добра основа човек да види, със собствените си очи, личния си път и да започне да върви по него.

Талисманът постоянно работи за канализиране на енергията и баланс. По този начин човек получава неограничен достъп към знанията. Често клиентите ми споделят, че след като са взели своя талисман, целия им живот започва да се препродрежда, да се чувстват   по-щастливи и делата им стават по-лесно.

Действието на талисмана е такова, че отключва силата и потенциал от възможности. Когато клиентът ми се обади доволен, знам, че съм свършила моята работа идеално и хората са получили онова, за което наистина са ме потърсили, което е моето удовлетворение и цел на дадената ми дарба – да помагам.

Съчетанието на естествените елементи от природата засилва връзката между човека и талисмана му, като един проводник на хармонията, която е навсякъде около нас.

 

ПОЛЗА ОТ ЛИЧЕН ТАЛИСМАН:

-              Хармонизира вътрешния свят на човека, внася баланс между него и природата – здравето му укрепва, делата му потръгват.

-              Помага, по-ясно, да се видят нещата, пред които се изправяме

-              Отклонява вниманието към външния свят и го насочва към вътрешния, където са всички причини за нашите успехи и неуспехи

-              Отключва вътрешната сила

-              Предпазва от негативни видими и невидими влияния и вмешателства