ако сте забравили Вашия код,
натиснете тук

Потребителското име (телефонен номер) и паролата са грешни или не съвпадат!

Моля опитайте да ги въведете отново!

За допълнителна информация, натиснете тук

За да заявите тази услуга трябва първо да се съгласите с общите условия на сайта!РИТУАЛИ

Родени със свободна воля, ние Божиите чеда, чрез мислите и действията си въздействаме над поведението и успехите си. Свързано с човешката съдба и същност е да преминаваме през ситуации на неуспех, конфликти и нежелани емоции.

Колкото и успешно да преминаваме през изпитанията на живота, често ни се налага да усетим завист, лоши мисли. Преминавайки през душата ни и съхранявайки я в мислите ни, с тази негативна енергия всъщност ние привличаме допълнително беди. За това често трябва да я прочистваме и от душите ни и от домовете ни. При разходката сред природата веднага се усеща навлизането на положителна енергия и ни помага да се почувстваме по-добре. Затова, за да се чувства здрав и щастлив човек трябва всекидневно да мисли позитивно, да извиква в съзнанието си светли и хармонични мисли, да твори.

Случи ли се човек да изпадне в беда или поредица от злополучни събития, веднага трябва да преосмисли собствените си мисли и да промени енергията около себе си. Най-добрият метод е утвърждаването чрез самовнушение на градивни мисли за добро.

Когато съзнанието ни работи в позитивни честоти, зложелателите са безсилни.

Понякога негативното се трупа върху нас от други хора. Наричат ги хора с лоши или зли очи. Почти няма човек, който да не е изпитал силата на този лош поглед-това са предимно светлооки хора, които гледат настоятелно, продължително и директно в очите и не ни мислят нищо добро. Това което причинява силата на този феномен е енергията на погледа на определен човек, чиято негативна честота излиза чрез очите и се насочва към друг.

Освен лошите очи, има и други методи,като материализиране на лоша мисъл с предмети, чрез които може да се наруши енергийния баланс на човек-това са така наречените магии. Те представляват струпване на негативната енергия от зложелателя и изпращането и с цел да предизвикат нещастия, болести, урочасвания. Тази негативна енергия руши душата и на човека към когото е насочена, но и на човекът, който я изпраща.

Човек започва да мисли, че е навлязъл в някакъв период на неуспехи, а всъщност, всичко може да е проява на чужда воля и лоши мисли.

Първите симптоми могат да бъдат-неприятна болка в тила, замайване,главоболие, преумора, липса на сили, свиване на стомаха и други неразположения. Според поверията се отнема късмета и здравето на човека към когото е насочена магията.

Не са рядко и случаите на т.нар. родови проклятия, когато лошата сила успява да въздейства на няколко поколения. Това са все фактори, които променят човешките възприятия, мислене, дори душа и съдба. Това е опасност, която не се чува и не се вижда и засегнатия не знае къде да търси корена на сполетялото го зло.

Ако трудно намираме положителни мисли, с които да преборим негативното, насъбрало се около нас, може да се потърси помощ от различни ритуали. Да се извика свещеник и да прочисти дума с ритуали на прочистване, може и да съчетаете силата на Бог и природата, която Той е сътворил и силните Ви мисли за избавление и промяна.

Всички ритуали са за внасяне на чиста положителна енергия, която да просветли пътя, по който сте поели без да Ви се пречи ненужно. Най-важното е сами Вие да правите всичко с чисти мисли, без притеснения, с чиста и силна вяра, че положителното ще дойде, че делата Ви ще потръгнат.

Всичко за любовта
Любовта е най-красивото от всички чувства, но понякога е толкова кратка, и то само поради забързания живот и стреса. Има и хора, които вечно търсят любовта, но не я виждат дори когато е пред тях. А ако се намесят и родителите, тогава нещата наистина изискват допълнителна помощ, за да може да възцари хармония, разбирателство и любов.
6
ЛЮБОВНА МАГИЯ
Любовта само по себе си е една прекрасна магия, но често пъти в съвременното общество има много фактори, които пречат тази любов да разцъфне. Дали ще бъдат завистливи приятели, взискателни родители или ревниви бивши, се създава една сянка, която създава трудности на младата любов да достигне до пълното си съзряване и да обземе сърцата и душите на двойката.Още от древни времена се прилагат ритуал, които разкриват пътищата на любовта, за да достигне до сърцето на човек. Тази любовна магия, ще помогне на набелязания човек, да разтвори сърцето си за Вас, без страх, че ще бъде отхвърлен или неразбран, най-често срещаната сянка над сърцето, което копнее за любов, но се страхува да бъде разкрито. Но ако Ви тепърва търсите истинска, любов, която да поделяте цял живот, да имате щастието до Вас да бъде човек, които да споделя желанията Ви, мечтите Ви и да вижда само Вас, то този ритуал е за Вас също.
Начин на плащане: *